creativitijd

Tijd voor creativiteit!

Inmiddels organiseer ik al weer een aantal jaar creatieve avonden. Tijdens deze avonden, zowel in Delft als in Maassluis geldt eigenlijk hetzelfde: heerlijk een paar uurtjes creatief bezig zijn.
(creativi-)Tijd voor jezelf, onder het genot van een hapje & drankje en in het gezelschap van andere creatievelingen. Gezellig en inspirerend te gelijk! Check voor meer details de onderstaande informatie!

LET OP: in verband met de huidige omstandigheden die er voor zorgen dat de avonden niet door kunnen gaan, organiseer ik 4x per maand een Online Creativitijd avond! Voor meer informatie en/of deelname kun je een berichtje sturen naar Nadja

Do Impress Yourself  Dinsdag & Donderdag @ Atelier Indrukkend

Elke eerste en derde donderdag en de daarop volgende dinsdagen van de maand organiseer ik bij Atelier Indrukwekkend in Delft een creatieve avond onder de naam Do Impress Yourself Dinsdag of Donderdag!

Van 18.30 tot 21.00u kun je heerlijk aan de slag met wat je maar wilt en kunt vinden in het atelier. Samen met andere creatievelingen, onder het genot van een hapje en een drankje, even lekker creatief bezig zijn. Lees verder..


’t Papier Atelier @ de Doorsluizer

Elke 2de en 4de donderdag van de maand kun je tijdens ’t Papier Atelier creatief aan de slag bij de Doorsluizer.

Zoals de naam het al doet vermoeden, ga je tijdens ’t Papier Atelier creatief aan de slag met papier. Creatief in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het maken van papercuts, het uitproberen van diverse druktechnieken zoals stempelen, zeefdrukken en linosnedes, aan de slag met ecoline, gouache of aquarelverf, collages maken, 3D vouwen of een combinatie van deze technieken. Lees verder..