Do Impress Yourself D.

Do Impress Yourself Dinsdag & Donderdag

Elke 1e en 3de donderdag van de maand en de daarop volgende dinsdagen, organiseer ik bij Atelier Indrukwekkend in Delft een creatieve avond onder de naam D.I.Y.D.!

Van 18.30 tot 21.00u kun je heerlijk aan de slag met wat je maar wilt en kunt vinden in het atelier. Samen met andere creatievelingen, onder het genot van een hapje en een drankje, even lekker creatief bezig zijn. Inspirerend en gezellig te gelijk!

Je kunt lekker zelf aan de slag gaan of kiezen voor een doe-eens-wat-anders opdracht. Deze opdracht kan van alles zijn en je zult zien dat dit je zal inspireren en je creativiteit ten goede komt.

Tijdens deze avond kun je gebruik maken van alle materialen die we voor onze workshops gebruiken. Er is dus voldoende papier, inkt en overige materialen zoals gutssetjes, stukjes linoleum, ecoline, etc aanwezig om een heerlijke avond creatief bezig te zijn.​

Mocht je tijdens deze avond toch besluiten materialen uit de Indrukwekkende winkel te willen gebruiken, dan wordt daar de verkoopprijs voor gerekend.

Wat: Do Impress Yourself Dinsdag & Donderdag
Waar: Atelier Indrukwekkend, Delft
Wanneer: elke 1e en 3e donderdag van de maand en de daarop volgende dinsdagen.
Tijd: 18.30 – 21.00u
Kosten: €12,50 of een strippenkaart voor 5x = € 50,­-

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar nadja@nlcreations.nl